Turunç Saadet Zeki Ünsal Ortaokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinden Sıla Sultan KOÇ 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı TEOG sınavında Türkiye Birincisi olmuştur.

Saatler: Ders Başlama = 09:00 Ders Bitiş = 15:20
Isınma: Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turuncszuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TURUNÇ MAH. 79 SK. TURUNÇ SAADET ZEKI ÜNSAL ILKOKULU BLOK NO: 3 MARMARİS / MUĞLA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Turunç, Marmaris ilçesine bağlı, ilçeye 20 dk uzaklıkta bir mahalledir.Turizm sezonunda genelde İngiliz Turistlerin yoğun ilgi gösterip konakladığı, deniz ve doğa iç içe sakin ve çok şirin bir yerdir.

Ulaşım Turunç-Marmaris ve Marmaris-Turunç arası çalışan kooparatif minibüsleri ve Büyük Ş.Belediyesinin otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MUĞLA´ya 70 KM MARMARİS´e 19.8 KM UZAKLIKTADIR